Geld verdienen met lege cartridges ophalen

Lege cartridges ophalen kan geld opleveren. Inkt Collect neemt lege cartridges aan van alle bekende merken. Deze zijn geschikt om te worden gerecycled. Om de recycling van lege cartridges in goede banen te geleiden kunnen lege cartridges worden opgehaald door Inkt Collect.

Wanneer u dit doet bied Inkt Collect u een vergoeding voor elke bruikbare lege cartridge die wordt ingeleverd. Lege cartridges vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor nieuwe cartridges geschikt kunnen worden gemaakt. Wilt u een idee krijgen wat de vergoedingen zijn per lege cartridges? Bekijk dan onze vergoedingen pagina.

Lege cartridges ophalen is goed voor het milieu

Het ophalen van lege cartridges levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de cartridges achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze lege cartridges tussen het afval belanden.

Wanneer Inkt Collect de lege cartridges van u ontvangt zorgen wij ervoor dat alle cartridges verder uitgesorteerd worden om de maximale winst voor het milieu te behalen.

Ook oude cartridges leveren geld op

Heeft u nog ongebruikte cartridges en/of toners? Deze leveren vaak ook nog geld op. Bekijk onze vergoedingen om te kijken wat ze waard zijn.

Geld voor lege & oude toners

Inkt Collect geeft ook geld voor lege toners. Inktflessen, afvalunits en huismerk toners nemen wij niet aan. Weten wat uw toners waard zijn? Bekijk onze vergoedingen.

Ophalen via het afhaalformulier

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen gebruiken op jaarbasis veel cartridges. Deze cartridges kunt u door Inkt Collect laten ophalen. Hiervoor vult u het afhaalformulier zo goed mogelijk in. Inkt Collect kan hierdoor een afspraak met u inplannen. Dit doen wij als service naar u.

Afhaalopdracht aanvragen


* deze velden zijn verplicht

Veelgestelde vragen

Scholen, bedrijven, maar ook verenigingen verbruiken op jaarbasis veel cartridges. Deze cartridges kunt u door ons op laten halen. Vul het afhaalformulier zo goed mogelijk in en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.  

Wij nemen cartridges aan van alle bekende merken zoals HP, Canon, Epson en Brother. Op onze vergoedingenlijst kunt u zien welke cartridges geld opleveren. Afvalunits, huismerk toners, en tonerflessen nemen wij niet aan. 

Wanneer u de cartridges inlevert bij Inkt Collect hoeft u ze alleen maar in een gesloten doos aan te bieden aan onze ophaalservice. Het uitsorteren, tellen en keuren wordt allemaal door onze specialisten gedaan om te zorgen dat de maximale winst voor het milieu wordt behaald. Heeft u nog geen inzameldoos? Vraag deze dan kosteloos aan.

Als recyclebedrijf zijn we gecertificeerd en gebonden aan een scala aan regels, dit betekent dat wij de vergoeding enkel per bankoverschrijving uitkeren en een gespecificeerde creditnota aanleveren. Deze uitkering maken wij over op uw eigen rekening, de rekening van uw bedrijf of vereniging, of u kunt er voor kiezen om het bedrag te schenken aan een stichting naar keuze.

Indien u minder dan 25 bruikbare inkt cartridges bij ons inlevert kunnen wij u uit kostentechnische redenen geen vergoeding aanbieden. Mocht u helemaal geen bruikbare cartridges inleveren dan zijn wij helaas genoodzaakt de transport- en afvoerkosten in rekening te brengen.

Uw oude mobieltjes kunt u samen met uw cartridges bij ons inleveren, onze milieustraat is uitgerust met gecertificeerde verwerking van uw oude mobiele telefoons conform de laatste standaarden.